MAATWERK

Omdat vrijwel het hele productieproces van de lampen en meubels plaatsvindt in de studio van DILLE THOMAS DESIGN te Utrecht, is er ruimte voor maatwerk. Hierbij valt te denken aan afwijkende afmetingen, andere materiaalsoorten of andere kleurvariaties. Houd er rekening mee dat voor maatwerk andere levertijden, prijzen en een ander retourbeleid gelden. Hieronder een kort overzicht van de categorieën waarbij maatwerk mogelijk is.

ACRYLAAT RING

 

In de Orbit lampen is een dunne lichtdoorlatende ring verwerkt. Deze ring is gemaakt van acrylaat en is in vele kleuren verkrijgbaar. Neem contact met ons op om te kijken welke andere kleuren mogelijk zijn.

STOFKABEL

 

Stofkabel is in veel kleuren en patronen verkrijgbaar. Indien je een afwijkende kleur/patroon wilt, neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

HOUTSOORTEN

 

Zie je een product van ons liever in een andere houtsoort of met een andere afwerking? Neem dan contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

NIEUW ONTWERP

 

Zoek je een lamp of meubelstuk met een specifieke maatvoering of uniek ontwerp in de stijl van DILLE THOMAS DESIGN? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.